divendres, 17 d’abril del 2009

Montgrony, vies noves al sector Parking

Aquest bonic i seductor pany de paret sempre ens l’haviem mirat de reüll, o potser ell ens contemplava a nosaltres mentre s’anava dient “ però que no em veuen??”.
El cert és que fins ara no s’havien reunit les condicions necessàries per tenir-ho tot de cara i posar fil a l’agulla. Després de parlar-ne amb els propietaris i havent exposat la nostra voluntat d’obrir-hi noves vies, varem poder arribar a un accord per començar-hi a equipar.

En Pere als primers moviments d' "El galliner"

En companyia del bon amic Pere, d’un bon podall, taladre i estris varis, i amb tota la nostra bona voluntat varem començar a dibuixar les linies que durant tan temps havien torturat la nostra imaginació.

Finalment, acabades les feines de “jardineria” i” acondicionament de façanes” podem disfrutar doncs de 2 nous itineraris (...de moment...) a la paret de dalt del sector Parking.

D’esquerra a dreta:
-Déjà Vu, (7b+/c): Linia espectacular, al més pur estil Montgrony, atlètica i mantinguda que et porta a un final espectacular envoltat d’esplèndides xorreres.
-El Galliner ,(7a ): llarga i esplèndida línia que s’enfila dalt d’un aeri esperó després d’atravessar un atlètic i bonic sostret

"Déjà vu", primers passos

Accés: Des del popular sector Parking, remuntar a l'esquerra per la corda fixa que ens deixa al peu de les vies.

Que les disfruteu!!

1 comentari:

TRanki ha dit...

Felicitats per l'equipament, es veuen boníssimes, aquest finde ens hi acostem i fijo que les tastem!!!!

Aprofito també per agrair-te la teva feinada a Riugréixer...increïble. Ara que he trobat el blog l'aniré seguint...